Inoksi merr jetë nga duart tona

Inox G-Art

Projektim, konstruksion, montim të çdo punimi të realizuar në inoks: Aksesore inoksi për makina, motorrë e jahte, bazamente inoksi për mobilje,punime të imta, konstruksione inoksi, kangjella dhe aksesorë të ndryshëm për to. Cilësia maksimale.

" Të vendosim standarte është vizioni ynë, të jemi lider thjesht vjen natyrshëm. "

Vizioni ynë

Vizioni i kompanisë karakterizohet nga një objektiv kryesor, për të vendosur standartin në produktet e inoksit, duke ofruar shërbimet më cilësore. Inox G-ART ofron shërbimet e saj prej shumë vitesh, duke u përpjekur të drejtojë çdo klient, bashkëpunëtor drejt cilësisë, profesionalizmit dhe standarteve europiane. Konstruksionet metalike kërkojnë materiale dhe produkte të standarteve të larta për të siguruar punime bashkëkohore, ndaj kompania përpiqet që të sigurojë materialet më të mira. Shoqëria Inox G-ART do të vazhdojë të jetë në krah të cdo biznesi që kërkon punime cilësore, produkte me standarte europiane dhe garancinë e tyre.

Inox G-Art me adresë, Rruga e Kavajes, km3,Vaqarr,Tiranë, Shqipëri është themeluar si kompani që prej vitit 2000, fillimisht me akivitet në fushën e prodhimit të aksesorëve të inoksit për automjete . Më vone Inox G-Art e zgjeroi fushën e tij të veprimit drejt stukturave metalike për mobileritë ,konstruksioneve të ndryshme, aksesorë për kangjella si dhe punime të tjera me inoks.

Inox G-art

Inox G-art

Inox G-Art me adresë, Rruga e Kavajes, km3,Vaqarr,Tiranë, Shqipëri është themeluar si kompani që prej vitit 2000, fillimisht me akivitet në fushën e prodhimit të aksesorëve të inoksit për automjete . Më vone Inox G-Art e zgjeroi fushën e tij të veprimit drejt stukturave metalike për mobileritë ,konstruksioneve të ndryshme, aksesorë për kangjella si dhe punime të tjera me inoks.

" Realizimi i përsosmërisë ndërthurur me rezistencën "

Misioni

Misioni i Inox G-Art është, që të zgjerojë akoma më shumë veprimtarinë jashtë kufijve të shtetit shqiptar,duke qenë se, disponon një staf të specializuar dhe të kualifikuar, me eksperiencë të gjatë pune si dhe kapacitet prodhues. Prodhimet e Inox G Art janë cilësore sepse ndërthuret realizimi i përsosmërisë nga ana e specialisteve me vecoritë rezistente të vet materialit të inoksit.

Çfarë ofrojmë

Na gjeni

Inox G-art 2018